Servicii, Consultanta si Externalizare IT

Telefoane:

0726 969-845 (Vanzari)

0765 571-966 (Suport)Externalizare IT

Pentru unele companii, perspectiva de a angaja pe cineva care sa isi asume responsabilitatea pentru sistemele IT, poate fi costisitoare. Bugetele, nu intodeauna ajung pentru a permite angajarea unui specialist IT dedicat, si daca compania dvs. utilizeaza sisteme de calcul, datele vor avea nevoie sa fie partajate intr-o retea interna securizata si sa fie stocate pe un server de back-up in cazul in care ar aparea o problema. In aceasta situatie, aveti nevoie de un specialist IT.

Chelios Net ofera servicii IT pentru toate tipurile de afaceri, si acordam solutii diverse, care sa se potriveasca cu marimea si bugetul afacerii dumneavoastra.

Externalizarea IT este creata pentru a oferii sprijin pentru nevoile dvs. IT, poate parea o sarcina descurajanta uneori, dar Chelios Net poate oferii un pachet personalizat pentru a sprijini compania dumneavoastra, asigurandu-va ca primiti servicile unui specialist pentru ca dumneavoastra si personalul dumneavoastra sa folositi sistemele informatice la potentialul lor maxim

Externalizarea IT nu este despre inlocuirea serviciilor utilizate anterior de compania dumneavoastra, este vorba de imbunatatirea acestor servicii si furnizarea de alte servicii, care va face afacerea mai performanta. Chelios Net va lua in considerare dimensiunea afacerii dumneavoastra, ceea ce doriti sa realizati, cat de multe persoane utilizeaza sistemele IT, si va va sugera o serie de servicii pentru a va usuara munca si optimiaza afacerea.

Alegerea de a externaliza serviciile IT, permite personalului dvs. sa lucreze la capacitatea optima, fara nici o intrerupere si sa imbunatateasca serviciile oferite, de asemenea, un cost mai mic pentru suport IT. Daca exista o problema in departamentul IT, Chelios Net va fi acolo, daca aveti nevoie de sfaturi sau informatii despre sistemele IT, Chelios Net va va ghida, daca aveti un buget limitat, dar doriti sa va imbunatatiti infrastructura si sistemele IT, in conformitate cu noile tehnologii, specialistii nostri sunt gata sa va asiste.

Cu Chelios Net, nimic nu se pierde, totul este castigat, o extindere si o modalitate mai buna de a lucra, pentru personalul si afacerea dumneavoastra.Acasa | Servicii IT | Consultanta IT | Externalizare IT | Clienti | Despre Noi | Contact

Copyright 2021 Chelios Net - Solutii Tehnologice, Servicii IT, Consultanta IT, Externalizare IT, Mentenanta IT. Toate drepturile rezervate.