Servicii, Consultanta si Externalizare IT

Telefoane:

0726 969-845 (Vanzari)

0765 571-966 (Suport)Cum am inceput..

 

In prezent..

 

Evolutie

Totul a inceput acum 10 ani sub forma de hobby, ajutand prietenii (persoane fizice si juridice) prin instalarea si configurarea sistemelor de operare, proiectarea si executarea infrastructurii pentru retelele wired si wireless in cadrul birourilor sau cladirilor, ca in prezent sa ajungem sa configuram si sa administram servere complexe pe diferite arhitecturi hardware (Intel, AMD, ARM, x86 sau x64) si software (Unix/Linux sau Windows) precum si diverse echipamente de retea cu sau fara management, active sau pasive.  

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu, mergem la training-uri de specialitate si obtinem certificari dupa certificari, pentru ca ne place sa fim foarte buni si sa livram calitate servicilor oferite.

Suntem profesionisti si deschisi tuturor provocarilor, o sa va placa stilul nostru dar cel mai mult o sa va placa felul in care intelegem tehnologia.

Suntem intodeauna disponibili cand aveti nevoie de noi. Va puteti baza pe noi la orice ora din zi sau noapte, 7 zile pe saptamana.

Ne miscam rapid. Atunci cand este o problema, nu cautam scuze sau aratam cu degetul. Ne apucam de treaba si rezolvam problema.

 

Valorile noastre formeaza fundatia planurilor si asteptarilor noastre, ele sunt o parte integranta a culturii noastre si prezinta o parte comuna pentru clientii nostri.

Ne angajam sa imbratisam inovatia, excelenta si livrarea rapida a servicilor de calitate, construite pentru a rezista.

Aducem experienta solida si un set variat de expertiza care ne permite sa dezvoltam si sa oferim solutii inovatoare care pot sa contina mai mult decat un serviciu pentru clientii nostri.Acasa | Servicii IT | Consultanta IT | Externalizare IT | Clienti | Despre Noi | Contact

Copyright 2021 Chelios Net - Solutii Tehnologice, Servicii IT, Consultanta IT, Externalizare IT, Mentenanta IT. Toate drepturile rezervate.